zondag 31 augustus 2014

Problemen en bespreekpunten najaar 2014

Dit najaar staat er een gesprek gepland met de directie van ons park de Scheleberg.
Naar aanleiding  daarvan stuurden we een mail naar alle leden (althans,  die waarvan we een mailadres hebben gekregen) en hebben we een inventarisatie gemaakt van de vragen en opmerkingen. In het gesprek met de directie zullen we e.e.a. aan de orde stellen.
Duidelijk is dat de leden het zeker op prijs stelt om op deze manier op de hoogte gehouden te worden en mee te denken.

In willekeurige volgorde werden de volgende punten aangedragen:
 1. Te hard rijden. (Door velen aangedragen punt!!) Ook het personeel van Topparken en de Poolse  arbeiders maken zich hieraan schuldig.
 2. Gekoppeld aan het eerste punt: Wat zijn de sancties?
  Je kunt wel blijven waarschuwen, maar het helpt duidelijk niet.
 3. Meer drempels. (De een wil meer en de ander minder drempels. Voor fietsers zijn er bij de nieuwe drempels al maatregelen genomen door de drempels om en om te leggen. Optie om bij bestaande drempels een deel weg te halen?? )
 4. Nieuwbouw activiteiten en de overlast. Bouwstop gedurende de vakantie maanden gewenst!!
 5. Slecht wegdek van de ingang van de camping voor de slagboom!
 6. Bereik telefoon en mobiel internet. (Is iets voor de providers.... Park heeft al een versterker geplaatst vorig jaar)
 7. Werking en prijs internet (Edimax systeem van Wikselaar) Nog steeds niet helemaal goede ontvangst. Kastjes moeten vaak ge-reset worden.
 8. Vaker de glasbak/ papier en plastic bak legen. Zeker in het hoogseizoen.
 9. Is er invloed uit te oefenen op het tv pakket???
 10. Krant niet meer aanwezig.... (Oplossing als je echt dagelijks de krant wilt hebben: laat hem apart leggen bij de receptie)
 11. Meer prullenbakken  voor de honden drollen.... ( Er zijn van deze bakken aan de ingang van het bos. We kunnen ons voorstellen dat ze er niet meer plaatsen. Dit nodigt uit om je eigen vuil daar ook in te gooien. En wie moet die dan weer legen?)
 12. Inzicht in de meterstanden. (Deze vraag is ook op de jaarvergadering gesteld. Er is altijd de mogelijkheid om bij Rinus of Henk te vragen om de meterstanden te tonen.)
 13. Er wordt in de heggen geplast.
 14. Er wordt door kinderen in de golfkarretjes  hard over het terrein gereden. Levensgevaarlijk! O.i. zijn deze karretjes daar niet voor bedoeld!
 15.  De balie is niet altijd goed bezet. Gevolg is o.a. dat de slagboom soms niet goed bediend wordt voor gasten.
Bestuur VVKS, augustus 2014