dinsdag 10 mei 2016

Communicatie met Topparken blijft moeizaamBekend is dat Topparken heel vriendelijk en meedenkend is zolang men overweegt iets op één van hun parken te kopen.
Maar dat wordt een stuk lastiger zodra je binnen bent als eigenaar.
Veel berichten op deze website zijn daar een illustratie van.

Ook dit voorjaar ging het weer moeizaam op en rond De Scheleberg.

Zo is begin december 2015 via de advocaat van de VVKS een brief gestuurd naar de advocaat van Topparken, met een redelijk bod voor aanpassing van de parkservicebijdrage, waarover sinds eind 2014 een meningsverschil bestaat.
Daarop is niet gereageerd. 
Wel kwam er eind maart een bericht van hun advocaat, waarin vastgehouden wordt aan de forse verhoging van eind 2014, met een zeer bescheiden korting in 2015 en nog kleinere in 2016.
Met als slotzin dat er binnen 14 dagen gereageerd moet worden.
In de eerste helft van april is via de advocaat van de VVKS afwijzend gereageerd op die brief en gemeld dat voor een serieus overleg gekeken moet worden naar onze brief van begin december 2015.
Sindsdien  is het weer stil....

Ander punt is dat tijdens de borrel voor de seizoensopening op de zaterdag voor Pasen, door de directie vol trots een plan voor een wellness-centrum en een overdekt zwembad werd gepresenteerd.
Op een vraag naar de exploitatie en de eventuele kosten voor de huidige eigenaren is nog niet gereageerd....

Tenslotte een heel slordig puntje rond de problematiek van de zogenaamde permanente bewoning. In november is vanuit Topparken bevestigd dat zij niet strenger zullen zijn dan de gemeente, die overtreders van het bestemmingsplan een jaar de tijd geven om hun zaken te regelen.
Verbijsterend is dan ook dat in april een medewerker van Topparken een aantal mensen een brief schreef met als eis om voor 1 juni 2016 de zaken te regelen! In één geval ontving iemand zelfs drie keer dezelfde brief in aparte enveloppen op dezelfde dag.
Deze actie is inmiddels weer recht gezet, maar heeft wel weer veel stress veroorzaakt.

Hoeveel aangenamer zou het klimaat zijn als vanuit Topparken wat meer zorgvuldigheid wordt betracht en positieve aandacht wordt gegeven aan bestaande relaties!